Seyirciler :)

17 Kasım 2010 Çarşamba

3. gun

Bodrumdaki 3. gunumuz.. otel odasinda tikilip kalmis durumdayim. sikintidan derya baykalin programini izliyorum dusunun artik :d fatih urek konuk olarak katildi. basinda soyle bir konusma gecti yemin ederim:
fu- ay ben spora gidiyorum
db- demek spora gidiyorsun
fu- eveeeet
db- napiyorsunuz orda
fu- yuruyus falan
db- demek spor yapiyorsunuz ahahahahahahah
fu- evet ahahahahah

sonra adam hadi hadi'yi soyledi. buraya kadar tamam ama sarki bitince yeeeasss dedi yeminle! o dakika televizyonu kapattim zaten. babamla lobiye indik, piano sesi esliginde bu postu yaziyorum. okuyacak kitabim yok, 3 gunde bitirdim kitabi. postlara resim koyamadigimdan guzel bir yazi olmuyor haliyle. bu arada, sesli harf yapamadigimdan turkceyi katlettim sanirim. tekrar ozur diliyorum, hayirli bayramlar..

3 yorum:

Dominika dedi ki...

sana da iyi bayramlar :)) güldüm okurken :) boşver yau en kötü gider kaleyi yada denizi izlersin bir cafede oturup..bir de türk kahvesi söyledin mi..ohh miss..yada sıcak bişeyler de olabilir boğazına da iyi gelir.. bodrumda insan sıkılır mı hiç :))

simple present tense dedi ki...

hayatım dinlenmenin keyfini çıkart boşver sıkıntıyı...bazen koşturmacayla geçer böyle zaman sıkıştırır seni hani böyle evde olup tembellik yapmak istersin ya..işte o anları düşün ve şu anın tadını çıkaarrttt

Göründüğün Gibi dedi ki...

dominika@ aslinda hafta boyunca hergun gezdik denebilir ama o gun odada kalmistik ve ben cok sklmistim. tavsiyelerin icin cok tesekkurler, deniyecegim :)

simple present tense@ayni sekildesanada cok tesekurler, seninkinide deniyecegim :)