Seyirciler :)

22 Ekim 2010 Cuma

Happy Friday !

   Önemli sınavların çoğu bitti, yarın partiye gidiyorum ve yurt dışından kuzenlerim geldi ! Bomba gibiyim yani :) Bugünün özelliği ise Laracığımın doğum günü olmasıydı :) Okula  pasta getirttik. Biz komikliğine livadan maço men adlı pastayı sipariş ettik, yani aşağıdaki pasta.


Pasta böyle gelmedi ama. Bize gelen pastada adam çırılçıplak bir şekilde uzanıyor, üstü kremalı. Hadi buraya kadar tamam diyelim. Ama adam ruj sürmüştü ve makyajlı gibiydi :D Önünde şarap kadehleri var, ayı postuna çırılçıplak uzanmış bir vaziyette, altında "Maço Men yesin seni, iyiki varsın" yazıyor {biz yazdırdık :D} Biz Selen'le pastayı görünce gülmekten öldük, hocalar falan bakıyo, saklamaya çalışıyoruz allahım :D Sonra getirdik pastayı, Lara aslında bilmiyordu getirceğimizi süpriz yaptık yani :) Ama herşeyi bıraktım pasta çok lezzetliydi :) Tam istediğim gibi; çikolatalı ve frambuazlı. Pastanın fiyatı 75 liraydı, biz 4 kişi birlikte aldık pastayı. 

Eğer sizde Liva'dan pasta sipariş etmek istiyorsanız, istediğiniz zamanın 1 saat öncesini söyleyin, çünkü gecikme olabiliyor.

Herneyse çok uzattım, iyi bir hafta sonu geçirin ve bol bol gülümsemeyi unutmayın :)

xoxo

Hiç yorum yok: