Seyirciler :)

29 Eylül 2010 Çarşamba

Parfüm Alırken Bunlara Dikkat



Parfümlerinizi çok soğuk ve çok sıcak ortamlarda saklamayın. Bir parfüm şişesi açıldığında kullanılmalıdır. Aksi takdirde, kurumaya ve zamanla vasfını kaybetmeye başlar. Parfümler soğuk ve nemli bir ortamda kutusunda saklanmalıdır. 

Yeni parfüm alırken üç taneden fazla koku denemeyin. Burnunuzun aradaki farkı anlamak için yeteneğini kaybedecektir. Yeni kokular denerken parfümü direkt olarak cildinizde uygulayın. Şişeden koklayarak parfümü doğru şekilde algılayamazsınız. El bileğinize birkaç damla sıkın. 


Parfümünüzü stoklamayın. Her şişeyi zevkle ve bir umutla açın. Kokusunu ve içeriklerinin keyfine varın yoksa berbat olduğunu ya da kokusunun uçtuğunu görürseniz hayal kırıklığına uğrarsınız.

Yeni bir parfüm alırken son kararınızı çabuk vermeyin. Cildinize uyguladıktan sonra en az on dakika bekleyin. Bu zaman içinde parfümün içinde alkol uçacaktır ve kokunun vücudunuzun kimyasıyla karışması sizin doğru bir izlenime sahip olmanızı sağlayacaktır.

Başkasında güzel koktuğu için parfüm satın almayın. Parfümler hiçbir zaman değişik insalarda aynı kokmazlar. Kokuyu özel ve eşsiz kılan vücut kimyanızdır.

Hiç yorum yok: